BATMAN / MERKEZ - Kültür İlkokulu

2/D SINIFININ "DOĞAYA SEVGİ" YÜRÜYÜŞÜNDEN

Kültür ilkokulu öğrencilerimiz , velilerimiz ile Doğa koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile ortak bir şekilde ağaçların hayattaki önemini  vurgulamak için çocuklarla fidan dikme etkinliği düzenledi
"Geleceğin büyükleri olan çocuklara , yeşili sevdirmek, korumak ve bilgilendirmek amacıyla ağaç çeşitleri tanıtılıp, ağaç dikmenin önemini anlatmak için " DOĞAYA SEVGİ "  etkinliğini düzenledi.
Bu etkinlik için sloganımız olan "DOĞADA BIRAK" yazılı tişörtlerimizle , ağaçlandırma çalışmasına katılan çocuklarımız 'bizim de bir ağacımız olsun' diyerek fidan diktiler. Fidanları dikerken, toprağın da zevkini yaşayan çocuklarımız ağaçlarını diktikten sonra can suyu verdiler.

"Çocuklarımıza doğal yaşamı sunmaya çalışarak, doğaya saygılı ve seven bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız."
Bu etkinliğin gerçekleştirmemizde katkıda bulunan Batman Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Yayın: 19.10.2021 - Güncelleme: 20.10.2021 17:11 - Görüntülenme: 472