BATMAN / MERKEZ - Kültür İlkokulu

Ekm

İl Emniyet Müdürlüğünden gelen trafik ekipleri okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verdi. Öğrencilere sınıflarda bilgilendirme yapıldı. Bahçede ise uygulamalı eğitim verildi. Bu sayede öğrenciler hem eğlendiler hem de yaşayarak öğrendiler.

Eyl

Millet olarak varlığımızı korumanın, maddi ve manevi her alanda gelişip yükselmemizin yegane şartının milli birlik ve beraberlik olduğunu  unutmamalıyız. Ecdadımızın bize emnet ettiği bu vatanı en iyi şekilde korumalı ve bizden sonraki nesillere miras olarak bırakmalıyız.Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliği  öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla yapıldı.

Eyl

İlköğretim Haftası sınıf öğretmenlerimiz İlkay KAVRAK ile Pervin ERDOĞAN BİRKAN'ın hazırladığı programa öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.